Tinnye, Borostyán utca 2.szám alatt, a Pilis, a Budai-hegység és Gerecse között a Békás-patak völgyében telek eladó!

Főbb adatok
Hirdetés típusa: 
Eladó
Település: 
Pest, 2086 Tinnye
Ingatlan típusa: 
Telek, Építési telek
Telekterület: 
3 248m²

Tinnye a Pilis, a Budai-hegység és a Gerecse között, a Békás-patak völgyében, Budapesttől 30 km-re található. A települést átszeli az Esztergom és Zsámbék között húzódó, 102-es számú másodrendű országos főút. Festői szépségű dombok, völgyek, erdők, szántóföldek, és a Garancsi tó öleli körül.
A Mediterrán-völgy fenyves erdők között található meg, a völgyben mediterrán klímája miatt olajfák élnek természetes bioszférájukban. Az átlagos téli hőmérséklet magasabb, mint máshol. A völgyben gyakran őzek, szarvasok, vaddisznók, rókák láthatók szabadon az erdő közvetlen közelsége és a terület háborítatlansága és nyugodtsága miatt.
Mediterrán-völgy festői környezetében fekvő belterületi, 3248 m2-es telek eladó a Borostyán utcában. A telek az egész Mediterrán-völgy legjobban beépített területén található.
Beépíthetőség: 30 %, 974,4 m2-es alapterületű épület építhető rá. A telek közművesíthető minden közmű a telekhatáron van (villany, víz, gáz).
A telek alkalmas méreténél fogva villa, nagy családi házak, ikerházak, illetve társasházak kialakítására. Ár: 6990.-Ft/nm

Egyéb
Közmű: 
Gáz, Víz, Villany
Galéria
Árinformáció
Ár: 
22.700.000,-Ft
 (irányár)
 (megegyezés szerint)
Kapcsolat
Név: 
Regőczy Józsefné
Telefon: 
+36 30 6643-564

Irányított keresés

Keresés indítása egy kifejezésre kattintva.

Hirdetés típusa

Ingatlan típusa

Település

Belépés

Partnereink

Ingatlan